Gay arkadaşlık sitelerini değerlendirmeniz gerekir evet

Gay sevgili arayışı için o kadar çok site var ki. Sanki yeterince yokmuş gibi bir tane gay arkadaşlık sitesi de biz yaptık ❤️ üstelik tüm samimiyetimle söylüyorum, gerçekten aşka hizmet etsin diye yaptık. Ve tamamen ücretsiz. Ancak mesele şu ki elimizde sihirli değnek yok. Ne demek istiyorum? Ortamı bilip te hornet grinder vb gay uygulamalarını bilmeyen var mıdır? Sizce süreç nasıl? Tik tak arının çiçeğe konup gitmesi gibi değil mi? Üstelik sözde gizlilerle dolu inanılmaz popüler uygulamalar bunlar! Herhangi bir hesap aktivasyonu falan asla yok. Böylece sadece kısa süreli ilişki partneri bulmaktan başka bir işe yaramıyor. Çünkü tam olarak hızlı tüketim için tasarlanmış olmasa da, uygulamalar buna dönüştü. Yani bu uygulamalar bildiğiniz ‘erkek genelevi’… Dilerseniz ne demek istediğimi Eşcinsellerin sanal haremi başlıklı yazımdan okuyabilirsiniz.

Gay uygulamaları ve sevgili arayışı

Bazıları hornet kullanıcısı olmaktan hoşlanmıyor. Bunun gibi bazı gay sohbet sitelerinin aşk kavramını tükettiğini düşünüyor. Ben de öyle düşünenlerden olsam da kullanıyor muyum? Evet. E tâbi bunlar hep tartışılır ayrıntılar. Biz kendi topluluğumuzda bu bilinçte bir kitle oluşturmak istediğimizin altını, tüm blog gönderilerimizde çizmeye çalışıyoruz. Hiç yoktan iyidir en azından bir alternatif. Ve ayrıca mail aktivasyonunu zorunlu yaptık ki, argoda dolap ibneleri diye bilinen bir kesim böylece iki kere düşünüyor. Çünkü hızlı tüketim platformu olarak görülmek istemiyoruz. Bu hızlı tüketim aşka ihanettir… Ayrıca mail aktivasyonu kötü niyetli hırsız takımını da topluluğumuzdan bir nebze uzak tutabilir. Hornet ile ilgili bu haberleri duymayan yoktur herhalde… E tâbi bu haberlerde olanların hiç biri hornetin suçu tabii ki değil. Ancak yeterince önlem alınmadığını düşünüyorum. Uygulama yıllar içinde büyüdü ancak kullanıcı güvenliğini garanti altına almadı.

Gay arkadaşlık sitelerinde Low Profile kullanıcı nedir

Biz projemizde, e-posta ile üyeliğini etkinleştirmeyen giremesin düşüncesiyle riskleri bir nebze azaltmak niyetindeyiz. Eposta aktivasyonu ne demek veya cihazındaki epostanın ne olduğunun farkında olmayan insanlar o kadar çok ki. Bu kullanıcılar bizim için low profile kullanıcılardır. Lütfen bu açıklama ile ne demek istediğimizi anlamak adına empati kurunuz… Niyetimiz doğruyu biz biliriz demek kesinlikle değil. Azda olsa çaba, aşk için önemli olabilir. Çünkü aşk için ciddiyet gerekir. Değil mi? Eğer arayışınız özellikle bir gay sevgili bulmak ise rolünüz aktif veya pasif hiç fark etmez, arayışınızı eşcinsel arkadaşlık sitelerinde değerlendirmeniz gerekiyor. Ancak maalesef ülkemizde eşcinsellerin üstlerindeki toplumsal baskıdan ötürü kişiler eşcinselliği sadece fantezi boyutunda yaşayabiliyor. kişiler eşcinsel olduklarını kabul edememek ile birlikte ihtiyaçlarının aslında bir gay sevgili olduğunun tam olarak farkında değiller. Böyle olduğu için bütün gay arkadaşlık siteleri sadece belli şeye odaklanmış.

Gay sevgili ve arkadaşlık sitesi

Gay arkadaşlık sitesi AngelsTurkiye senin için çok iyi özelliklerle donatılmış yeni bir gay tanışma uygulaması. Projemizde birbirinden ilginç özellikler mevcut. Türkiye’nin en en yeni gay arkadaşlık ve sohbet sitesi AngelsTurkiye’de yerini al. Topluluğumuzun büyümesi için bize katıl ve daha ciddi düşünen kişilerden oluşan bir topluluk olmamızı destekle. Şimdiden yaklaşık 8000 üye sayısını geçmek üzereyiz ve topluluğumuza katılan herkes bu bilinçle katılması gerektiğine teşvik edilmiştir. AngelsTurkiye sadece onaylanmış profillere izin vermektedir. Daha ciddi ve açık görüşlü bir şekilde ve tabiki tamamen gizli kala bilme özelliğiyle daha ciddi bir şeyler yaşamayı haklı olarak isteyen insanların arasına katıl ve şansını değerlendir.

Bu sevgili bulman için bir garanti değil ama oluşturmaya çalıştığımız topluluğa zaten istedikleri şeyi hatırlatma misyonudur. Hayat doğru insanı bulunca çok daha keyifli ve mutlu geçer. Sevmek sevilmek hepimizin hakkı. Ve ben bir insanın sevilmeden büyüyemeyeceğini düşünüyorum. Elbette ki kastım anne baba sevgisi değil. O bambaşka bir değer… hayattaki en önemli en kutsal varlığımız ailemizdir. Lakin bir lgbt birey olarak, erkeksen bir erkek tarafından veya kız isen bir kız tarafından sevilmek isteyebilirsin. Bu yüzden önce kendini bilmek gerekir. Bizimle aynı fikirdeyseniz sizi projemize bekleriz.

Neden gay sevgili bulamıyoruz

Bunun temel nedenleri toplumsal ve sosyolojik çevre. Tüm detaylar alttaki yazıda.